Biblioteket har fått inn nye barnebøker.

Nye bøker

av | mai 4, 2020

Hvem bor i kjelleren?

Ebba er på besøk hjemme hos monstervennen sin, Boris Monstersson. Plutselig ser de et par gule øyne i vinduet. Det er noen som bor i kjelleren.

Spilledåsen

Nola føler et merkelig nærvær hjemme hos seg selv, som om noen har gått gjennom fantasiverdenen Pandorias port og kommet seg inn i Heksasfæren.  Dette er en serie med sorg, spenning og nye verdener Tredje bok i serien om Nola og spilledåsen.

Nye bøker

av | mai 4, 2020

Ned i dypet

Ophelia flytter til den lille kystbyen Saltfjord for å bo sammen med sin nye fosterfamiie, familien Birken. De er litt i overkant sporty for Ophelia, som heller vil diskutere kryptozoologi enn å klatre. Hun blir tidlig kjent med naboen, fiskeren Bernard. Han deler Ophelias fascinasjon for undersjøiske vesener. 

Nye bøker

av | mai 4, 2020

Skyggejegeren

En kvinne blir funnet spikret fast til gulvet i sin leilighet i Stockholm en vinternatt i 1944. 30 år senere lider enda en kvinne samme skjebne. For de tre politietterforskerne, Britt-Marie på 1970-tallet, Hanne på 1980-tallet og Malin som er tilknyttet de bestialske sakene i dag, viser morderjakten seg å få uante følger.

Nå og tilbake

Daisy vender hjem fra Roma til den engelske landsbyen hun vokste opp i med knust hjerte. Hun håper å finne trøst hos familien og de kjente omgivelsene fra barndommen. Men den travle, omtenksomme moren hennes er ikke helt som hun pleide å være. Marigold har alltid tatt vare på de rundt seg, hun er navet i både butikken og familien sin, men nå merker hun at noe er ikke helt som det skal være.